Top IT-talenter åbne for nye muligheder

IT-talenter åbne for nye muligheder

Lige nu er nogle af vores top IT-talenter åbne for nye muligheder og interesserede i at møde virksomheder, der arbejder med softwareudvikling på et højt fagligt niveau. Du kan se en oversigt over deres profiler herunder.

Talenty er ikke en rekrutteringsvirksomhed, men et talentbureau. Vi arbejder for og på vegne af top IT-talenter i Danmark. Én af vores opgaver er, at finde det bedste næste job når et talent er klar til at møde nye udfordringer. Det er en slags omvendt IT-rekruttering!

Ligesom en rekrutteringsvirksomhed arbejder struktureret og systematisk med at finde kandidater til ledige stillinger, så arbejder Talently målrettet på at finde de virksomhed, som er det rigtigste match for hvert enkelt talent. Talenterne spænder lige fra nyuddannede til erfarne CTO’er.

Untitled
Data Engineer

Machine Learning,Algorithms,Programming,Python,Computer Science,R,Java,Machine architecture,Linux,Software Development,Tensorflow,Deep Learning,C#,Apache Spark,Azure Databricks,Scala,Neural Networks,Python (Programming Language),spark,structured streaming,Data Lakes,Microsoft Azure,Transact-SQL (T-SQL),Azure,Cloud Computing,Data Engineering

Untitled
Software Developer
Swift, ML, Python, Java, C++, C,swiftUI
Untitled
Juinor AI Developer

Game Design,C++,Data Oriented Desgin,Spiludvikling,Machine Learning,Interaktionsdesign,Akademisk skrivning,Scrum,Forskning,Programmering,Software Development,Human Computer Interaction,C#/.Net,C,Python,Unity,Arduino,Git,Visual Studio,Play Theory,Engagement Theory,Mercurial,Neural Networks,Functional Programming,Docker,CMake,Kubernetes, AWS

Ovenstående oversigt viser de færdigheder, som det enkelte talent har valgt at fremhæve. Et godt match bygger naturligvis på andet og mere end konkrete færdigheder. Hvis du er interesseret i at starte en uforpligtende dialog med et eller flere af talenterne, så kontakt Henrik Christensen for yderligere information. Helt uforpligtende kan du få adgang til en fuld profil, et cv og en test-rapport fra ACE kognitiv test.

Vil du vide mere om hvordan Talently arbejder og høre mere om IT-talenter åbne for nye muligheder, så læs her…

Seks gode grunde til at samarbejde med et talentbureau