Løbende mentoring og coaching

mentoring og coaching
Fotos af Anthony Shkraba fra Pexels

Du får din egen karrierecoach

Efter den indledende afklaring af karrieredrømme og livsmål tager vi fat på den løbende mentoring og coaching med regelmæssige samtaler. Du kan bedst sammenligne disse med samtaler i et mentorforløb.

Samtalerne tager udgangspunkt i din nuværende situation. Det kan være konkrete emner i forbindelse med dit job eller det kan være en yderligere udforskning af dine mål. Sandsynligvis bliver det i praksis en kombination! Vi skal bruge tid på at finde vejen til at realisere dine drømme og nå dine mål, så vi kommer også til at tale om hvordan du skal udvikle dig fagligt og hvordan du bedst gør det. Din personlige udvikling vil også være et centralt samtaleemne.

Hyppigheden af samtalerne vil variere efter dine konkrete behov og aktuelle udfordringer, det aftaler vi individuelt. En samtale er typisk 30-45 minutter, men igen er det behovet, der afgør hvor meget tid vi skal bruge.

Din Talent Manager har en række roller bla. som facilitator, sparringspartner, rådgiver, coach og vejleder og vil hele tiden sørge for at både støtte og udfordre dig. Hvis du i forbindelse med en rekrutteringsproces skal til interview, så kan vi også hjælpe med forberedelse til jobsamtale, interview-træning etc.. Mellem de planlagte samtaler kan du naturligvis altid kontakte din Talent Manager får råd og vejledning.

For at få det bedste udbytte af forløbet, er det vigtigt at du er åben og ærlig og åbent deler både succeser og fiaskoer og forventninger og bekymringer. Du skal være aktiv og velforberedt til møderne og du skal hurtigt loyalt besvare spørgeskemaer etc. som løbende sendes ud for at understøtte vores samarbejde.

For at blive en del af Talently beder vi dig besvare nogle få spørgsmål. Du finder dem her. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt efter du har svaret på dem.