Talently – for virksomheder

Talently for virksomheder
Foto fra Pixabay

Hvis du vil ansætte talenter…

Hvad enten du er CTO, CEO eller Talent Acquistion ansvarlig, så kan det give god mening at samarbejde med Talently. Når du skal ansætte talenter, så er Talently et rigtigt godt supplement til din nuværende IT-rekruttering. Sådan lidt firkantet sagt, så er Talently det intelligente supplement til din mailbox for uopfordrede ansøgninger.

Uopfordrede ansøgninger…

Har du et link på din virksomheds karriereside hvor potentielle kandidater kan sende deres ansøgning og cv uopfordret? Så har du sikkert også oplevet at ikke alle disse henvendelser er lige relevante. En “uopfordret” ansøgning via Talently på vegne af et talent er nøje evalueret og gennemtænkt og vil med stor sandsynlighed være relevant.

Talently er Danmarks eneste talentbureau for top IT-talenter

Talently varetager top IT-talenters karriereinteresser. Alle talenter er blandt de allerdygtigste inden for deres felt og de er alle afklarede i forhold til karrieremål og livsdrømme. Når et talent er klar til et jobskifte, hjælper Talently med at finde den helt rigtige virksomhed og det helt rigtige job. Det vi kalder “det bedste næste job”.

Vil du præsenteres for talenterne?

Et talent fra Talently er afklaret, testet og deltager i regelmæssige en-til-en samtaler i et struktureret mentoring-forløb. Talently bygger på over 25 års erfaring med IT-rekruttering. Du vil derfor opleve at et talent, som vi præsenterer, vil matche din virksomhed markant bedre end de uopfordrede ansøgninger du normalt modtager. Vi skal nok finde dig hvis din virksomhed passer til talentets næste udfordring. Du kan selv sikre størst mulig træfsikkerhed, hvis vi ved lidt om jeres techstack og om de profiler, som I primært er interesserede i. Kontakt os derfor gerne for en helt uforpligtende dialog om hvordan vi kan samarbejde om Danmarks bedste IT-talenter.

Send en mail til Henrik Christensen for start af dialog eller læs mere om processen for talenterne her.

Bemærk… Talently er ikke et konsulenthus og vi arbejder ikke med freelancere. Fokus er top IT-talenter, der ønsker fastansættelse i progressive virksomheder, hvor IT-udvikling på et højt fagligt niveau er en central aktivitet. Vi arbejder på alle niveau’er – fra studentermedhjælp til CTO.

Talently arbejder 100% no-cure no-pay baseret. Alle indledende dialoger, møder, talent-præsentationer etc. er altid uden beregning og helt uforpligtende. Ved indgåelse af en ansættelsesaftale med et præsenteret talent, betales et ansættelses-fee.

Læs mere om hvorfor et samarbejde med et professionelt talentbureau er en god ide…

Se oversigten over IT-talenter, der er åbne for ny muligheder netop nu!