Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Talently TechSpeak #7 – Generative AI on the bleeding edge…

3. oktober 2023 @ 16:00 - 18:00

Nvidia - Generative AI platform

Nu har du muligheden for at lære Nvidia endnu bedre at kende. Talently har inviteret Rasmus Bisgaard fra Nvidia Danmark til at komme på TechSpeak #7. Heldigvis takkede han ja!

Rasmus vil fortælle os om Nvidias arbejde med det hardware og software, der skal til for at drive de enorme datacentre, som generative AI kræver. Det bliver et indlæg fra “the bleeding edge”. Undervejs tager Rasmus os med på en rejse gennem Nvidias udvikling fra en ren hardwareproducent til en førende platformsvirksomhed inden for AI og generativ teknologi. Han vil beskrive, hvordan Nvidia har skabt en omfattende økosystem af både hardware og software, der arbejder i samklang for at muliggøre kraftfulde generative AI-applikationer som LLM’er. Dette inkluderer deres dedikation til at udvikle specialiseret hardware, der suppleres af sofistikerede softwareløsninger, hvilket har transformeret dem til en central aktør i AI-landskabet.

Der bliver som altid rig lejlighed til at stille spørgsmål og få en spændende dialog – både med Rasmus og med de andre deltagere. Talently sørger naturligvis også for lidt at spise at drikke som vi plejer.

BEMÆRK! Talently er flyttet… Den nye adresse er Bredgade 30. Gå ind gennem porten. Indgangen er lidt fremme og til venstre – receptionen tager i mod dig med et smil.

Reserver din gratis billet her!

Du kan læse mere om Talently her

Detaljer

Dato:
3. oktober 2023
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.eventbrite.dk/e/talently-techspeak-7-generative-ai-on-the-bleeding-edge-tickets-695838631077?aff=oddtdtcreator

Arrangør

Henrik Christensen
Telefon
20262387
E-mail
hc@talently.dk

Sted

Talently
Bredgade 30
København K, 1260 Danmark
Telefon
20262387
Se Sted hjemmeside