Talently – for IT talenter

software developer
Photo by Lukas: https://www.pexels.com/photo/person-using-macbook-pro-574077/

Hvad laver Talently?

Talently er et eksklusivt netværk, der tilbyder IT-talenter gratis karriererådgivning gennem coaching og mentoring med en erfaren karrierecoach (Talent Manager). Vi hjælper med at navigere på et jobmarked, der er præget af lav gennemsigtighed og mange muligheder. Målet er at give dig den karriere, som du ønsker dig. Hvis du er software developer, UX/UI’er, data scientist/engineer eller lign., så læs videre…

Hvem er du?

Du har sandsynligvis en kandidatuddannelse og mellem tre og syv års erhvervserfaring. Måske har du et eller to områder, som du har valgt at specialisere dig indenfor – og så synes du, at det er vigtigt med faglig og personlig udvikling. Du ved også, at du er attraktiv på jobmarkedet, når du er blandt de dygtigste IT talenter. Det betyder bare ikke, at det er let at finde det IT-job, som er det rigtige for dig på længere sigt. Måske synes du heller ikke at jobsøgning er det allermest interessante. Uanset om du er aktivt søgende eller om du blot ønsker en sparringspartner i forhold til dit nuværende job, så er Talently en spændende mulighed.

Sådan arbejder Talently

Gennem samtaler, interviews og test får du afdækket af dine nøglekompetencer, evner og erfaringer. Talently tilbyder dig kompetent karriererådgivning og selv om vi først er startet i 2021, så er vores arbejde baseret på mere end 30 års erfaring med rekruttering af IT-talenter i hele landet. Sammen laver vi en karriereplan og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit nuværende job eller med at finde det næste bedste job til dig.

Så længe vi arbejder med at få mest muligt ud af dit nuværende job, så vil din Talent Manager fokusere på af identificere muligheder og på at udfordre dig. Når vi skal finde det næste bedste job til dig, står din Talent Manager for den opsøgende kontakt til virksomheder – både dem, som vi allerede samarbejder med, men også dem, der ikke aktivt søger, men som kunne være interessante for dig. 

Bliv en del af et stærkt netværk

Du bliver en del af et professionelt og eksklusivt netværk, hvor du tilbydes at deltage i relevante foredrag og arrangementer samt får muligheden for at sparre med andre IT-talenter. 

Vi forenkler din vej til det rigtige IT-job og gør det tilmed uden betaling fra dig. Virksomhederne betaler et formidlingshonorar til Talently, hvis du ansættes.

Next step…

Vil du være ét af vores talenter, skal du blot kontakte os. Der er ingen forpligtigelser, binding eller betaling! Vil du gerne starte med at se med fra sidelinjen, så er du velkommen i vores LinkedIn gruppe.

Lyder ovenstående som noget for dig? – Så glæder vi os til at høre fra dig. Klik her for en hurtig quiz og anmodning om kontakt.

To read this page in english – click here…