Talently – for IT talenter

Talently tilbyder IT talenter gratis karriererådgivning med en erfaren karrierecoach (Talent Manager) og hjælper med at navigere på et jobmarked, der er præget af lav gennemsigtighed og mange muligheder. Hvis du er software developer, UX/UI’er, data scientist/engineer eller lign., så læs videre…

Du er attraktiv på jobmarkedet, når du er et af de dygtigste IT talenter – men det betyder ikke, at det er let at finde det IT-job, som er det rigtige for dig. Måske synes du heller ikke at jobsøgning er det allermest interessante.

Gennem samtaler, interviews og test får du afdækket af dine nøglekompetencer og evner. Talently tilbyder dig kompetent karriererådgivning og selv om vi først er startet i 2021, så er vores arbejde baseret på mere end 30 års erfaring med rekruttering af IT talenter i hele landet. Sammen laver vi en karriereplan og hjælper dig med at finde næste bedste job til dig.

Din Talent Manager står for alt den opsøgende kontakt til virksomheder – både dem, som vi allerede samarbejder med, men også dem, der ikke aktivt søger, men som kunne være interessante for dig. 

Du bliver en del af et professionelt og eksklusivt netværk, hvor du tilbydes at deltage i relevante foredrag og arrangementer samt får muligheden for at sparre med andre tech-talenter. 

Vi forenkler din vej til det rigtige IT-job og gør det tilmed uden betaling fra dig. Virksomhederne betaler et formidlingshonorar til Talently, hvis du ansættes.

Vil du være ét af vores talenter, skal du blot kontakte os. Der er ingen forpligtigelser, binding eller betaling! Vil du gerne starte med at se med fra sidelinjen, så er du velkommen i vores LinkedIn gruppe.

Lyder ovenstående som noget for dig? – Så glæder vi os til at høre fra dig. Klik her for en hurtig quiz og anmodning om kontakt.

To read this page in english – click here…