Afklaring af karrieredrømme og livsmål

karrieredrømme og livsmål
Fotos af Alexandr Podvalny fra Pexels

Dine karrieredrømme og livsmål er vigtige! Derfor bruger vi også mange kræfter på at få lavet en god og solid afklaring. Derefter laver vi sammen en langsigtet plan for hvordan du gennem faglig og personlig udvikling bedst kan realisere dem.

Første trin er en indledende samtale for at afdække, om der er basis for et samarbejde. Både du og vi skal være sikre på, at det giver mening at starte et forløb sammen. Den næste samtale er et struktureret interview, hvor vi kommer ind på nogle af dine mere konkrete livsmål og karrieredrømme, job-præferencer etc. Tredje trin er online test, der måler potentialet for at gennemskue kompleksitet og træffe de logisk set bedste beslutninger. Testen viser også tilgangen til at tilegne sig ny viden. Vi anvender ACE fra Master Danmark A/S som testværktøj. Du får naturligvis en tilbagemelding på testen når resultatet foreligger.

Ud fra samtaler, interview og test og baseret på dit cv udarbejder vi nu en one-pager – en slags mini-cv – der tegner et så komplet billede af dig som muligt på én A4-side. Du får naturligvis mulighed for at komme med dine input og rettelser til dette og når det er godkendt, vil det være det dokument, som potentielle nye arbejdsgivere præsenteres for.

I takt med at det er relevant, ajourføres one-pager’en naturligvis.

Vil du høre mere om mulighederne? Svar på nogle enkle spørgsmål her – så kontakter vi dig hurtigst muligt.