Dit bedste næste job er vigtigt

Det bedste næste job
Fotos af Anna Shvets fra Pexels

En svær beslutning

Et jobskifte er en væsentlig beslutning. Derfor er det også vigtigt, at beslutningen om det bedste næste job træffes på et grundigt og kvalificeret grundlag. Det kvalificerede grundlag er den plan, som vi sammen har lagt for din faglige og personlige udvikling. Det betyder også, at timingen for et jobskifte skal være den rigtige. Alt for mange laver et jobskifte baseret på “muligheder, der viser sig”. Jobskiftet er ikke baseret på en plan og uden hensyntagen til om timingen er den rigtige.

Vores karriererådgivning vil tage udgangspunkt i at du skifter til det rigtigt på det rigtige tidspunkt. Det kan sagtens betyde, at vi fraråder et jobskifte og i stedet anbefaler dig at udforske udviklingsmuligheder i dit nuværende job.

Når tiden er inde til et jobskifte, så skal det være til et job, der passer i forhold til dine mål og til hvor du er lige nu. Det er ikke sikkert, at netop dit bedste næste job i den virksomhed findes lige nu. Derfor er din Talent Managers opgave at finde den helt rigtige virksomhed og præsentere dem for de muligheder, som du vil kunne bidrage med. Vi samarbejder med en række virksomheder, der arbejder med IT på et højt fagligt niveau – og er den helt rigtige virksomhed endnu ikke partner med os, så opsøger vi den alligevel. Dermed bliver din jobsøgning fokuseret, målrettet og effektiv når du er en del af Talently.

Vil du vide mere om konceptet, så kan du besvare nogle spørgsmål her og så kontakter vi dig hurtigst muligt.