Talently præsenterer: Workday

Workday logo

Virksomheden Workday

Workday er en børsnoteret SaaS-virksomhed, som laver cloud-baserede HR-og finanssystemer. På Strøget i København har Workday sit udviklingskontor for Workday Peakon Employee Voice. Det er et produkt, der giver medarbejdere mulighed for at levere fortrolig feedback om deres arbejdsplads, som bliver til relevante indsigter og handlingsforslag til ledere på alle niveauer. Vi vil gerne være med til at sikre, at medarbejdere i virksomheder over hele verden kan få deres stemme hørt og have indflydelse på deres arbejdspladser. 

Teamet

Hos os vil du blive en del af et udviklingsafdeling på ca. 60 personer. Vi arbejder i tværfunktionelle Scrum-teams, typisk bestående af 2-3 frontend udviklere, 2-3 backend udviklere, en QA’er, en engineering manager, en product manager og en designer. 

Workdays Tech stack

Vores tech stack er node.js, React, Postgres og AWS. Vi lægger stor vægt på at holde en høj faglig standard og levere et godt produkt, både hvad angår brugeroplevelsen og den underliggende tekniske kvalitet, med bl.a. stor fokus på testautomatisering og et effektivt, dagligt release-flow. 

Værdier

Vores vigtigste kerneværdi er Employees. Vi har et stort fokus på karriereudvikling og intern mobilitet, gode forhold med bl.a. en sund frokostordning, tilskud til fitness, og et ambitiøst aktieprogram, der gør alle medarbejdere til medejere. Vi lægger også meget vægt på at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle kan føle sig velkomne. Naturligvis måler vi på dette ved hjælp af Workday Peakon Employee Voice.

Du kan læse mere generelt om Workday her og se vores karrieresider her

Præsentationer af spændende virksomheder som arbejdsplads for top IT-talenter er kun en lille del af det arbejde, som Talently laver. Hvis du vil vide mere om Talently og om hvordan vi kan hjælpe dig med din faglige og personlige udvikling, så læs mere her…